Wij zijn ZeZe

Bent u op zoek naar naar een betrouwbare SEO/SEA specialist, Websitebouwer of een campaignmanager? Op zoek naar een online marketeer met een ruime ervaring en een flinke dosis online marketing kennis? Dan zit je bjj Zeze op de goede plek! 

Over ZeZe

ZeZE levert kwaliteit, zowel qua kennisniveau, operationeel als servicelevel. Het bedrijf is ingericht om zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te werken. Het ontbreken van managementlagen, vast personeel, enorme rapportageverslagen of grafische presentaties zonder inhoud zorgen dat ZeZe de kosten voor u laag kan houden. Wij leveren doelgericht maatwerk, klantvragen worden beantwoord en de problemen van opdrachtgever’s worden daadwerkelijk oplost. 

Flexibiliteit, transparantie en snelle communicatie vormen de basisprincipes van ZeZe. 

Onze missie

Het betaalbaar maken van goede online marketingstrategie, producten en diensten.  Afhankelijk van de doelen die online behaald willen worden plannen opstellen en die vervolgens in praktijk te zetten. Wij willen het betaalbaar en haalbaar maken voor elke ondernemer in Nederland om hun doelgroep beter te bereiken.

Onze visie

Online marketing zonder het ingewikkeld te maken voor de ondernemers. Daar staan we voor. Onze experts denken met je mee en helpen je om met gemak aan de slag te gaan met online marketing. We werken aan je online aanwezigheid, de vindbaarheid van je bedrijf en je digitale portfolio. 

Veel gestelde vragen

Als u vraag niet beantwoord is, stel die dan gerust via de mail of Whatsapp.

Wij werken met WordPress en Elementor PRO. Dit is een open source software die wereldwijd erg veel wordt gebruikt, heel gebruiksvriendelijk is en de mogelijkheid aan klanten biedt om eenvoudig zelf hun site te kunnen onderhouden. Voor webshops gebruiken we WooCommerce.

Teksten en en eventueel beeldmateriaal moet je ons via mail of Dropbox aanleveren. Wanneer je geen goed beeldmateriaal hebt, kunnen wij je hierbij helpen door gebruik te maken van (gratis) stockfoto’s. Bij het maken van een webshop, mag je ons van de eerste paar producten alle info aanleveren zodat we samen de layout van de productpagina’s kunnen bepalen.

Onze prijzen zijn exclusief BTW.

Wij werken hiervoor een Seo plugin die wij op elke website of shop installeren en inrichten. We overleggen met u welke zoekwoorden we gaan gebruiken en kunnen hierin adviseren. Ook adviseren wij onze klanten een Google Analytics code aan te maken in een Google account. Deze code koppelen aan uw website. Hiermee wordt de vindbaarheid verhoogd en daarnaast kunt u hiermee alle statistieken rondom uw site bijhouden. 

Ja, hiervoor werken wij samen met een freelance Grafisch Ontwerper. De kosten hiervoor hangen af van wat je wilt. Enkel een logo kost ongeveer € 50,00.

Open chat
Heeft u vragen?
Hallo, Waarmee kan ik u helpen?